maandag 12 december 2011

1 jaar en een preslink


Vandaag bestaat deze blog exact een jaar. De berichten zijn meer dan 48.000 keer gelezen, dat is een mooi aantal! De komende maand zijn er even geen berichten (ik heb een sabbatical maand ;-) en in het nieuwe jaar komt er wellicht een verrassing. Dit multiblog voldoet aan de wensen van de schrijvers en lezers. Het is multi qua schrijvers, multi qua onderwerpen, multi aan de eigen wijze van schrijven, multi qua vrijheid, kort, lang, wel of niet (wetenschappelijk) onderbouwd, serieus, uitdagend, vanuit een instelling, bedrijf of persoon, zie maar zolang het over onderwijsinnovatie gaat en het bericht niemand beledigd vind ik het goed.

En mocht je nog eens een andere presentatievorm willen en tijdens de feestdagen  willen oefenen met video, geluid en opnames bij bijvoorbeeld een bestaande presentatie?
Klik dan hier. Bekijk de demo en kies daarna voor CREATE of andersom wat je wilt.  Het zal je vast bevallen!

2 opmerkingen:

 1. Ha die Heino,
  Natuurlijk wens ik jou met je blog het allerbeste in 2012!
  Ben natuurlijk heel nieuwsgierig naar je verrassing. Je laatste bericht was van 12 december, dus volgens mij is je sabbatical maand nu voorbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed gezien! Nog even geduld ja, ik ben bezig mijn jetlag te verwerken.... ;-)
  Volgens een collega is het 2 dagen per uur tijdsverschil, het tijdsverschil is 12 uur...... Bovendien levert een sabbatical een berg(je) werk op...

  BeantwoordenVerwijderen